Group training

Volg één van onze wekelijkse groepstrainingen en “work that body”

Groepstrainingen HIIT, Powerpump en Booty class

Laura - groepstrainingen
Laura is voedingsdeskundige en sportcoach. Ze geeft al meer dan 5 jaar enthousiast groepslessen. 
Met haar concept ‘be fit be awesome’ bereikt ze dagelijks duizenden mensen om op een makkelijke en haalbare manier een gezonde levensstijl op te starten. Bij ons komt Laura wekelijks HITT en Powerpump groepslessen geven.

HITT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het trainingsprincipe achter HIIT is het leveren van een intensieve inspanning in een korte tijdsduur, afgewisseld met minder intensieve oefeningen of rust. Dit gebeurt door middel van intervallen, met een verbetering van de conditie en vetverbranding in het achterhoofd. 

Powerpump

Powerpump is een fitnessprogramma in groep dat ontwikkeld is om onze kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren door de grote spiergroepen aan te spreken en bijgevolg zo veel mogelijk calorieën te verbranden. Deze oefeningen doen we tijdens een aaneengesloten choreo op opzwepende muziek.

Martika Vervaet - personal trainer - Encore Coaching
Martika is één van onze vaste personal trainers en staat klaar voor een wekelijkse

Modified Strongman Training

Modified strongman training is de perfecte combinatie van krachttraining en conditietraining, wat het een enorm tijdsefficiënte trainingsmethode maakt. De trainingen zijn ontworpen in een circuitvorm met veel werkvolume en hoge intensiteit.

Wil je gezond afslanken?

Download onze gratis e-books

e-books vetverlies
Scroll to Top