Roel Van Cleemput

Personal trainer

Specialisaties Roel Van Cleemput

  • Algemene fitheid & gezondheid
  • Lichaamstransformatie

Opleidingen

  • NASM Physical Trainer
  • NASM Certified Personal Trainer

Ervaringen

  • Personal trainer bij Bolster Coaching

Onze andere personal trainers

Bij elk trainingstraject voorzien wij persoonlijk voedingsadvies. Leer jouw lichaam voeden op een verantwoorde en gezonde manier.

Onze klanten getuigen

Tom Verelst

“Hoewel ik als triatleet meer dan 20 uren per week trainde, heeft specifieke krachttraining nooit een plaats gekend in mijn schema.

Komend seizoen maak ik de overstap van korte naar (middel)lange afstand in de triatlonwereld. Het veranderende karakter van het fietsonderdeel vereist pure power in de benen en gaat gepaard met onevenwichten in het lichaam door een stugge positie op de fiets.

Stijn heeft een heel eigen visie op het optimaliseren van kracht, stabiliteit en souplesse. Een geluk, want door hetzelfde te doen als de concurrentie, word je maximaal even goed. Ik wil beter worden.”

Tom Verelst

Michelle De Neef

“Het aanleren en aanhouden van een nieuw, gezond voedingspatroon vereist een verandering qua levensstijl. Dit was niet altijd even gemakkelijk, maar met mijn doel voor ogen was opgeven geen optie.

Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb en ik zou het meteen opnieuw doen. Ik ben 13 kg lichter, ik voel me terug goed in mijn vel en zelfzekerder dan tevoren.”

Michelle De Neef

Hilde Ketels

“Na jarenlange rugproblemen, ben ik met rugscholing gestart in combinatie met een specifiek krachttrainingsprogramma. De rugschool heb ik na verloop van tijd kunnen schrappen en na 2 jaar krachttraining zie ik mijn lichaam ook steeds meer vorm krijgen.

Stijn is super gemotiveerd en gepassioneerd en weet exact wat ik nodig heb: haalbare, resultaatgerichte oefeningen die ik binnen een beperkte tijdsspanne kan uitvoeren. Sporten is een noodzaak, maar het is ook een aangename uitdaging geworden!”

Hilde Ketels

Volg ons op Instagram

▶️ VETVERBRANDING ◀️

"Vet verbranden" is één van de manieren waarop marketing mensen voor de gek houdt. Denk aan nuchtertraining, sporten in de vetverbrandingszone of fatburners.

Als mensen 'vetverbranding' horen, interpreteren ze dat als vet- of gewichtsverlies.

“Vet verbranden" kan echter gewoon betekenen dat je vet gebruikt voor energie.

Het is echter de netto balans tussen energie die je inneemt versus verbruikt (aka verbrand) die gewichtsveranderingen bepaalt.

Daarom maakt het niet uit of je op een bepaald moment van de dag vet verbrandt in functie van gewichtsverlies. We moeten de totale inname beoordelen.

#personaltraining #encorecoaching #lokeren

▶️ PRIORITEITEN EIWITTEN ◀️

Er wordt onnodig veel tijd en energie besteed aan details in verband met voeding (en ik dit geval eiwitinname), zonder te focussen op het grote geheel.

Concentreer je op de juiste prioriteiten. 👌Naast kwantiteit is ook de kwaliteit van eiwitten belangrijk, maar binnen een gevarieerd voedingspatroon is dit zelden een eerste zorg.

#personaltraining #encorecoaching #lokeren

▶️ CALORIETEKORT ◀️

Volgens je activiteitstracker of voedingsapplicatie zou je een calorisch deficit moet hebben, maar je verliest geen gewicht?!

Gewichtsverlies is hetgene dat bevestigt dat je je in een calorietekort bevindt. 👌

#personaltraining #encorecoaching #lokeren

SPORTER AAN HET WOORD ◀️ ⠀

Af en toe delen wij ervaringen van onze sporters omtrent hun beleving van de begeleiding binnen EnCORE Coaching. ⠀

Vandaag laten wij Valerie (@valeriepashuyzen) aan het woord ! 📢

#personaltraining #encorecoaching #lokeren

▶️ SPORTER AAN HET WOORD ◀️ ⠀

Af en toe delen wij ervaringen van onze sporters omtrent hun beleving van de begeleiding binnen EnCORE Coaching. ⠀

Vandaag laten wij Isabelle (@isabelleclaus) aan het woord ! 📢

#personaltraining #encorecoaching #lokeren

Wil je gezond afslanken?

Download onze gratis e-books

e-books vetverlies
Scroll to Top