Fitte voornemens

“New year, new me.”

Januari is dé maand van de goede voornemens en dé aansluitingsmaand voor nieuwe sporters in fitnesscentra, al is dat enthousiasme vaak van korte duur.

Ongeveer de helft van de mensen die lid worden van een fitnesscentrum, stopt na twee maanden. Van de resterende 50 procent, sport slechts 20% op regelmatige basis (2 tot 3 maal per week).

12% van fitnessleden sluit zich aan in januari, na het nemen van goede voornemens. 80% van diegenen die zich in januari aansluiten bij een fitnesscentrum, stopt binnen de 5 maanden.

  • Voornaamste oorzaak = verminderde motivatie door uitblijvend resultaat

Dit betekent dat de eerste 2 tot 5 maanden na aansluiting cruciaal zijn voor een fitnesscentrum indien het zijn leden wil behouden. Uiterlijk resultaat bekomen op 2 tot 5 maanden is gemakkelijk als je weet HOE je het bekomt.

Professionele begeleiding binnen je club is niet enkel de voornaamste factor voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen, maar bovendien de bepalende factor voor de termijn waarbinnen je deze doelen bereikt.

  • Sneller resultaat –> verhoogde motivatie

Kies bewust voor een club die je deskundig advies en begeleiding kan bieden. Kies ervoor om niet tot de 50% te horen die opgeven na 2 maanden. Kies voor resultaat.

  • Contact: https://encorecoaching.be/contact.html

11657426_10205749436428585_2103128393_n.jpg

Geef een reactie

Wil je gezond afslanken?

Download onze gratis e-books

e-books vetverlies
Scroll naar boven