Investeer in jezelf

Iedere dag kom ik in contact met mensen die de motivatie hebben gevonden om hun leven in eigen handen te nemen. Niet enkel hun gezondheid, maar hun leven. Sommigen komen aankloppen met eetstoornissen vanwege een laag zelfbeeld, anderen komen zich uitleven omdat ze dagelijks onder enorme stress staan op het werk.
Uiteindelijk gaat het om mensen die niet staan waar ze willen staan. Die niet zijn wie ze willen zijn en hierover (on)bewust gefrustreerd zijn. Motivatie moet hier plaats ruimen voor discipline.

De wil om gezond te zijn krijgt je meestal niet naar de fitness. Niemand traint omdat ze “gewoon” enkele kilo’s lichter willen zijn. We willen gewicht verliezen om terug te kunnen winkelen in iedere winkel, zonder te moeten controleren welke maten ze hebben. We willen gewicht verliezen omdat een relatie net stuk is gelopen en we ons zelfbeeld willen opkrikken. Iedereen wilt gelukkig zijn.

motivational-quote-stop-wishing-start-doing-sh11159p-original-imae4s52b6hyvwgg

Sommige zaken in het leven kan je niet bepalen. Sommige gebeurtenissen kan je niet voorzien. Maar jij kiest wat je WEL doet. Jij kiest hoe je leeft en wie jij bent. Durf naar jezelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor waar je nu staat. Ik ga je niet wijsmaken dat het gemakkelijk is, maar het is simpel. Stel doelen en werk ernaartoe.

14753671_10210856682751707_5932085765528667880_o

Ik ben personal trainer, maar dat is niet hoe ik mijn werk definieer. Ik help je te worden wie je wil zijn.
De helft van mijn werk is karakter trainen via mental coaching. De bewustmaking stimuleren dat jij je leven in handen hebt en alles maakbaar is. Van hoe je er fysiek uitziet tot hoe jij je voelt en waaraan je jouw tijd besteed.

maxresdefault

Tijdens een eerste gesprek peil ik naar de motivatie en doelstellingen bij anderen. Als ik vraag hoe mensen zich voelen, antwoorden de meesten met “alles in orde” of “OK”.
Ben je zeker? Als alles in orde zou zijn, waarom zit je hier dan?

De meeste mensen leven om te werken. Velen houden niet van wat ze doen, maar kiezen voor zekerheid. Ik vind het jammer om “Thank God it’s Friday” te lezen op sociale media. Hoe kan het weekend jouw lichtpunt zijn tijdens een loopbaan van 42 jaar?

Velen worden geleefd. Neem je leven in handen en kies voor wat jij wilt. Helpt hetgene wat je nu doet je om uiteindelijk jouw doelen te bereiken? Investeer in jezelf. Je verdient het om gelukkig te zijn.

Motivation-Picture-Quote-Motivation-To-Be.jpg

Gisteren zei je dat je vandaag zou beginnen. Wat heb je vandaag al gedaan om te werken aan jezelf en jouw dromen?  Someday is not a day of the week.
Kies je voor verandering en geluk?  Don’t tell me, show me.

INFO@ENCORECOACHING.BE

Your body is a reflection of your lifestyle. The way you look, is a sign of character.
Take responsibility of your health and you life.
Most of the time, it’s not a matter of circumstances, but of fear. The bridge between reality and goals is courage & work. Nothing works without commitment. Give me your time & effort and I will give you results.

an-inspirational-picture-quote-about-doing-something-today-that-your-future-self-in-life-will-thank-you-for

 

 

 

Geef een reactie

Wil je gezond afslanken?

Download onze gratis e-books

e-books vetverlies
Scroll naar boven